06-23936461 info@ivoelfers.nl

Elektronisch drummen.
Dé oplossing voor geluidsoverlast!

Een akoestisch drumstel is natuurlijk hartstikke gaaf, echter gaat het wel gepaard met flink wat geluid. Goede afspraken maken met de buren, is dan ook zeker aan te bevelen.

Mocht akoestisch drummen onverhoopt geen optie voor jou zijn, dan kun je de oplossing vinden in electronisch drummen want beter houd je je buren en/of medegezinsleden te vriend.

 

Daarnaast gaat drummen op een electronisch drumstel prima!

E-drumstellen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten E-drumstellen te verkrijgen en velen kunnen het echte akoestische geluid als twee druppels water nabootsen! Ook zijn ze te koop met zogenaamde “mesh-vellen” op de trommels, waardoor je niet alleen het geluid van een akoestisch drumstel krijgt maar ook het gevoel van akoestisch drummen. Tevens heeft een E-drumstel vele andere mogelijkheden, zoals het nabootsen van verschillende klanken, meedrummen op muziek, een ingebouwde metronoom, je kunt het instrument aansluiten op je laptop of telefoon… Dit alles zonder geluidsoverlast want alleen jij hoort jezelf door je hoofdtelefoon! Jij kunt daarom zelf jouw moment bepalen wanneer je lekker wilt gaan drummen! Uiteraard kun je een E-drumstel ook aansluiten op een versterker, om zo te kunnen jammen met je vrienden.

Drumstel huren?

Lijkt het electronisch drummen jou wat maar wil je liever nog niet direct deze investering doen? Dan bied ik jou nu de mogelijkheid om bij mij een E-drumstel te huren, zodat jij thuis in alle rust kunt bepalen of dit iets voor jou is! En ben je om, dan help ik jou uiteraard graag verder bij het kiezen van jouw eigen E-drumstel!